Lex Woont gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid.

Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met ons cookiebeleid zoals beschreven in onze gebruikersvoorwaarden.

Hulp nodig?

Zelf regelen

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Abonneer je op Lex


Kunnen we je ergens mee helpen?

Aanmelden op de website is het gemakkelijkst. Op deze pagina meld je je aan.  Je ontvangt een bevestigingsmail met alle benodigde informatie. Als het dringend is, is telefonisch aanmelden ook mogelijk. Bel dan naar 088 - 011 70 50.
Je abonnement gaat inderdaad meteen in.
Nee, niet alles is gedekt in het abonnement. Allereerst verricht Lex binnen het abonnement uitsluitend reparaties. Ten tweede dekt Lex binnen het abonnement de onkosten per reparatieverzoek tot € 500,-. In het zeldzame geval dat dit gebeurt verrekent Lex de extra werkzaamheden per minuut.
Het team van Lex selecteert partners om reparaties uit te voeren. Dat zijn stuk voor stuk specialisten die weten hoe je een reparatie vakkundig oplost. Er komt dus iemand langs die de reparatie uitvoert namens Lex. Omdat we uitsluitend met gecertificeerde vakmensen werken, krijg je gegarandeerd kwaliteit, service en garantie. Lex stelt strenge regels op waar de vakman zich aan dient te houden. Daar zien we ook op toe.
Nee, Lex werkt niet met offertes. Want een offerte is altijd een schatting, waarbij de vakman rekening houdt met allerlei onzekerheden en risico’s. Je betaalt dus al snel te veel voor een reparatie. Lex analyseert de kosten van alle uitgevoerde reparaties (al meer dan 350.000). Daarom rekent Lex per gewerkte minuut af. Transparant en eerlijk.
Ai, dat is vervelend. Lex had nog wel een sms gestuurd met een herinnering wanneer de vakman precies langskomt. Natuurlijk komt Lex nog een keer langs, maar omdat hij nu voor niks bij jou voor de deur stond, kon hij geen ander werk aannemen. Daarom stuurt Lex een rekening van € 45,-.

Contactgegevens

Lex Woont B.V.
Laan van Vredenoord 15
2289 DA Rijswijk (ZH)
088 - 011 70 50
info@lexwoont.nl
KVK: 65558537
RSIN: 856161445