Hulp nodig?

Zelf regelen

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Abonneer je op Lex


Kunnen we je ergens mee helpen?

Aanmelden op de website is het gemakkelijkst. Op deze pagina meld je je aan.  Je ontvangt een bevestigingsmail met alle benodigde informatie. Je betaalt een eenmalige entree-fee van € 39,95.
Als het dringend is, is telefonisch aanmelden ook mogelijk. Bel dan naar 088 - 011 70 50.

Je abonnement gaat inderdaad meteen in.
Nee, niet alle reparatieverzoeken vallen binnen het abonnement. Allereerst verricht Lex binnen het abonnement uitsluitend reparaties. Ten tweede vergoedt Lex binnen het abonnement de onkosten per reparatieverzoek tot maximaal € 500,-. In het zeldzame geval dat de reparatiekosten hoger uitpakken, dan verrekent Lex de extra werkzaamheden per minuut.
Het team van Lex selecteert partners om reparaties uit te voeren. Dat zijn stuk voor stuk specialisten die weten hoe je een reparatie vakkundig oplost. Er komt dus iemand langs die de reparatie uitvoert namens Lex. Omdat we uitsluitend met gecertificeerde vakmensen werken, krijg je gegarandeerd kwaliteit, service en garantie. Lex stelt strenge regels op waar de vakman zich aan dient te houden. Daar zien we ook op toe.
Nee, Lex werkt niet met offertes. Want een offerte is altijd een schatting, waarbij de vakman rekening houdt met allerlei onzekerheden en risico’s. Je betaalt dus al snel te veel voor een reparatie. Lex analyseert de kosten van alle uitgevoerde reparaties (al meer dan 350.000). Daarom rekent Lex voor reparatieverzoeken buiten het abonnement met vaste tarieven. Transparant en eerlijk.
Ai, dat is vervelend. Lex had nog wel een sms gestuurd met een herinnering wanneer de vakman precies langskomt. Natuurlijk komt Lex nog een keer langs, maar omdat hij nu voor niks bij jou voor de deur stond, kon hij geen ander werk aannemen. Daarom stuurt Lex een rekening van € 60,-.

Contactgegevens

Lex Woont B.V.
Laan van Vredenoord 15
2289 DA Rijswijk (ZH)
088 - 011 70 50
info@lexwoont.nl
KVK: 65558537
RSIN: 856161445