Nieuws

Hier vindt je het laatste nieuws van Lex. Natuurlijk kun je ons ook volgen op social media.

 

Blog &stijl - Sanne- - 23 februari 2018

LEX WOONT...

Wat een fijne dienst: Lex woont! Daar heb je nou echt iets aan! Je sluit een abonnement af bij Lex woont en je betaalt maandelijks een bedrag van: 29,95 euro. Voor dat bedrag (nog geen drie tientjes per maand!) ben je lid van Lexwoont.

Lees verder


 

Vlog Tanja Jess - 15 januari 2018

HELP MIJN MAN IS GEEN KLUSSER (EN IK OOK NIET)

Ken je dat, van die klussen die eeuwenlang blijven liggen? Wat te doen als je twee linker handen hebt...of geen tijd...of gewoon geen zin?...en wat als je dan nèt 1 piepklein onderdeeltje mist?... dat niet los te koop is... ;-)

Bekijk de vlog


 

voetbalvereniging Veenendaalse Racing Club - 1 december 2017

VRC JO13-1 in het nieuw dankzij Lex Woont

Dankzij Lex Woont hebben de jongens van JO13-1 nieuwe tenues mogen ontvangen. De jongens, trainers en leiders zijn daar erg blij mee. Eigenaar Joost Versteeg kreeg na afloop van de wedstrijd, van de aanvoerder een mooie bos bloemen als dank voor de sponsoring. De wedstrijd werk met 5-1 gewonnen, wat een mooie prestatie was.

Lees verder


 

Telegraaf Vrij Magazine - 2 september 2017

Klusjes-wegenwacht

De een is er gek op, de ander moet er niet aan denken of heeft geen idee waar te beginnen. De oplossing voor klusjeshaters is simpel: laat het door een ander opknappen!

Lees verder


Hart van Nederland - 21 juli 2017

Gouden tips om je woning vakantieproof te maken

Onze auto laten we uitvoerig checken voordat we op vakantie gaan, maar hoe zit dat met onze woning? Ook die valt vakantieproof te maken!
Als je huis en haard met een gerust hart kunt achterlaten, is het op vakantie nog meer genieten. Een vakantieproof huis voorkomt verrassingen bij thuiskomst. Maak het inbrekers lastig, zorg dat ongedierte buiten de deur blijft en controleer installaties en leidingen om lekkages te voorkomen.

Bekijk hier de uitzending


De telegraaf - 23 november 2016

Handig: Wegenwacht voor huizen

Als je auto kapot gaat bel je de Wegenwacht, en nu bestaat ook zoiets voor kapotte dingetjes in huis: Lex is een serviceabonnement voor de particuliere huiseigenaar.

Bekijk de video


BNR - 18 november 2016

Een vast klusabonnement voor woningbezitters

Luister naar de uitzending


RTL Nieuws  - 17 november 2016

Geen tijd om te klussen? Bel de 'wegenwacht voor woningen'

Een verstopte wc, lekke kraan of glasschade: het overkomt ons allemaal en vaak op een slecht moment. Voor die mensen die te lui of onhandig zijn of simpelweg geen tijd hebben, hoopt dit bedrijf de oplossing te bieden.

Lees verder


AD - 17 november 2016

Reparatieprofs starten 'Wegenwacht voor woningen'

Een Wegenwacht voor huizen, zo omschrijft het bedrijf Lex Woont zichzelf. Vanaf deze week kunnen huiseigenaren voor een vast bedrag per maand gebruikmaken van de diensten van het nieuwe bedrijf. Voorrijkosten, uurloon en materiaalkosten zijn verleden tijd.

Lees verder


dichtbij - 16 november 2016

Lex Woont is de eerste ‘Wegenwacht voor woningen’

Lex is een gespecialiseerde dienst met 1600 gecertificeerde onderhoudsmonteurs, die voor een vaste abonnementsprijs per maand alle reparaties en onderhoud aan woningen uitvoeren.

Lees verder


Metro - 16 november 2016

‘Wegenwacht’ voor woningen ideaal voor klushaters

Klussen aan huis: je haat het of je vindt het geweldig. Hoor je bij die laatste groep, dan zul je je neus ophalen voor de nieuwe dienst. Voor de anderen kan het een uitkomst zijn: de ’Wegenwacht’ voor woningen.

Lees verder


Installatienet - 16 november 2016

Onderhoudsmonteur aan huis voor een vast maandbedrag

Nederland krijgt een ‘Wegenwacht voor woningen’. Voor een vaste abonnementsprijs van €29,95 per maand voeren onderhoudsmonteurs van het bedrijf Lex Woont reparaties en onderhoud aan woningen uit aan sanitair, elektra, afvoer, sloten, scharnieren en glas. De consument betaalt geen voorrijkosten, materiaalkosten, uurloon of andere kosten.

Lees verder


Vastgoed - 16 november 2016

Lex Woont komt met ‘Wegenwacht voor woningen’

Nederland krijgt een 'Wegenwacht voor woningen'. Lex Woont is een dienst met 1600 gecertificeerde onderhoudsmonteurs, die voor een vaste abonnementsprijs per maand alle reparaties en onderhoud aan woningen uitvoeren. De klant wordt niet meer geconfronteerd met voorrijkosten, materiaalkosten, uurloon of andere ondoorzichtige kosten.

Lees verder