Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws van Lex. Natuurlijk kun je ons ook volgen op social media.

 

Mainplus - 27 december 2018

Een verstopte afvoer grootste probleem bij woningbezitters

Een verstopte afvoer was voor woningbezitters in 2018 het grootste struikelblok. Huurders hadden daarentegen het meeste last van een kapot slot. Dat blijkt uit onze inventarisatie van meer dan 150.000 woningen.

Lees meer


Vlog Tanja Jess - 15 januari 2018

HELP MIJN MAN IS GEEN KLUSSER (EN IK OOK NIET)

Ken je dat, van die klussen die eeuwenlang blijven liggen? Wat te doen als je twee linker handen hebt...of geen tijd...of gewoon geen zin?...en wat als je dan nèt 1 piepklein onderdeeltje mist?... dat niet los te koop is... ;-)

Bekijk de vlog


Telegraaf Vrij Magazine - 2 september 2017

Klusjes-wegenwacht

De een is er gek op, de ander moet er niet aan denken of heeft geen idee waar te beginnen. De oplossing voor klusjeshaters is simpel: laat het door een ander opknappen!

Lees verder


Hart van Nederland - 21 juli 2017

Gouden tips om je woning vakantieproof te maken

Onze auto laten we uitvoerig checken voordat we op vakantie gaan, maar hoe zit dat met onze woning? Ook die valt vakantieproof te maken!
Als je huis en haard met een gerust hart kunt achterlaten, is het op vakantie nog meer genieten. Een vakantieproof huis voorkomt verrassingen bij thuiskomst. Maak het inbrekers lastig, zorg dat ongedierte buiten de deur blijft en controleer installaties en leidingen om lekkages te voorkomen.

Bekijk hier de uitzending