Reviews

Dagelijks staan er maar liefst 2.000 vakmensen van Lex voor je klaar om jouw reparatie te verhelpen. In totaal voerde Lex al meer dan 350.000 reparaties uit door heel Nederland. Onze abonnees waarderen onze service en garantie van Lex. Dat zie je in hun gemiddelde beoordeling: een 8,2! Hieronder vind je een willekeurige greep van reviews

 

 

Pascal Viskil:

Dingen gaan altijd kapot op het slechtst denkbare moment. De dag voordat we op vakantie gingen bijvoorbeeld. Het slot van de voordeur bleek kapot, waardoor we de voordeur niet goed konden afsluiten. Dezelfde dag stond er een vakman voor de deur en konden wij ons huis met een veilig gevoel verlaten.


Anja Ruis:

Lex heeft bij mij een lekkage gemaakt aan mijn gootsteen. Ik ben erg tevreden over de snelle en professionele manier van handelen. Ze stonden echt binnen 2 uur bij mij op de stoep! De vakman heeft uitstekend werk verricht. Een dikke pluim voor Lex!


Rita van Deursen:

Ik schrok enorm van de offertes die ik ontving van sommige klusbedrijven. Met mijn abonnement bij Lex heb ik een hoop geld bespaard!


Nel Uitendaal:

Sinds we een abonnement hebben bij Lex, leveren kleine of grote klussen geen extra stress meer op.


Gerrit Weerdmeester:

Wat een gemak: het laten vervangen van een kapotte ruit in mijn terrasdeur was met 1 telefoontje geregeld. Geen gedoe meer met offertes en reviews op werkspot vergelijken.