Lex Woont gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid.

Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met ons cookiebeleid zoals beschreven in onze gebruikersvoorwaarden.

Start met Lex

De belangstelling voor de abonnementen van Lex is groot. Inmiddels voerde Lex meer dan 350.000 uit bij meer dan 100.000 woningen. En de teller loopt dagelijks verder op. Betaal jij nog voorrijkosten bij een reparatie aan jouw huis? Sluit je aan bij Lex en profiteer van dezelfde voordelen als onze abonnees.

Abonneer je nu op Lex  

 

Omdat de reparatieservice van Lex uniek is in Nederland, bellen woningbezitters ons regelmatig op met vragen. Hoe krijgt Lex dit voor elkaar? Het is natuurlijk ook even wennen: een abonnement voor reparaties. Veel consumenten vergeten dat verzekeraars bij calamiteiten alleen de gevolgschade vergoeden. Lex repareert de oorzaak. We zetten de meest gestelde vragen voor je op een rij:

Lex doet zijn best om zoveel mogelijk reparaties te bieden in het abonnement. De meest voorkomende reparaties zijn gedekt.
De looptijd van een abonnement is 12 maanden. Daarna is Lex maandelijks opzegbaar.
Lex rekent geen voorrijkosten en staat ook bij spoed zonder toeslagen voor je klaar. Verder zijn onze tarieven zeer scherp.
Ja natuurlijk! Bij calamiteiten kun je gewoon 's nachts bellen. Lex is 24 uur per dag bereikbaar. 7 dagen per week.
Jazeker. Het mooie is dat je ook dan geen voorrijkosten betaalt. Je betaalt per minuut. Zo krijg je als abonnee een vlijmscherpe prijs.
Geen zorgen, er zijn geen addertjes. Maar we begrijpen dat je voorzichtig bent met nieuwe ontwikkelingen. Lex kan vaste prijzen rekenen omdat we de kosten van alle veelvoorkomende reparaties nauwgezet analyseren.

 

Abonneer je nu op Lex